tospikannesiiii Hanımlar bezler deki indirimleri paylaştığımız post olsun. Nerde ve hangi markalarda indirim var. Sleepy alcam da hep indirim bakıyorum heryere 🤦♀️
Kubrasolmmaz tospikannesiiii carfourdan aldım geçen 5 numara 96 adet 138 TL’ye ve şok oldum ne kadar varsa hepsini aldım 😁😁
Kuzularinanasi tospikannesiiii sleepy 2.si yuzde 60 indirimli migrosta.en uygun orda suan sleppynatural
Irmakprensesinannesi tospikannesiiii ben en son trendyol dan aldım sleepy natural eski seri 208 adet 401 TL verdim ewde 4 paket açılmamış prima var gündüz sleepy aksm prima takıyorum ama ilk doğduğundan bir yaşına kdr sadece prima kullandım son 4 5 aydır sleepy kullniyrm gundueri 14 ay 11 gunlugux
tospikannesiiii Kubrasolmmaz hadi ya çok inmiş inşallah vardır daha hemen bakmalıyım çok teşekkür ederim 😅
Ramoo__66 Kubrasolmmaz yaa çok uygunmuş bende 5 numara kullanıyorum ama carfour varmı burda bilmiyorum hiç yeni geldk daha biyer tanımıyoruz
tospikannesiiii Irmakprensesinannesi ben sleepy kullanıyorum çok memnunum taşma falan yapmıyor aslında gece kullandınız mı hiç
Irmakprensesinannesi tospikannesiiii sleepy çok çabuk şişiyor o yüzden kziimin zaten vajinasi biraz hassas yapisiklik vardı daha yeni açıldı o yüzden gündüz sleepy değiştiriyorum 4 saat bir genlde yada 3 saat bir anca dolduruyor prima zatn en iyisi orada devam ediyorum pahalı olması tamamen Önla devam ederim de
GamzeBaz tospikannesiiii tospikannesiiii bursadaysanz bk gros markette molfix 189 TL 100 lü paket 4 numara
tospikannesiiii GamzeBaz yol canım İstanbul dayım teşekkür ederim buralı olan varsa faydalı olacak bilgin teşekkürler ☺️