KbraYavz 3 aylik bebegim var. Bugün geldim doktora en son 31 ağustos adet diye. Ultrason ile baktı hamile olabilirsin dedi 😕 Kan verdim pazartesi cikicak. Son adetten hesaplarında 6 bucuk haftalik net görünmez mi ultrason da ?
2cocuk_1anne_ KbraYavz görünmeye bilir canım Şüpheniz varmı bir kaza frlan oldu mu Hakkında hayırlısı inşallah 2 gün geçmez şimdi
ebrucar1 KbraYavz idrar testi yap canım beklemek zor oluyor biliyorum. Ultrasonsa görmesi gerekiyordu kese oluşumunu felan
KbraYavz 2cocuk_1anne_ Bir ihtimal var. Ama hiç belirtim yok. İstemiyorum çünkü bakamam buna eminim. Korunuyorum da. Ama şöyle bir durum var tahmini gebelik tarihi tutmuyor. Iliski vs olmadı o hafta
2cocuk_1anne_ KbraYavz canım ilişki ile adet tarihi farklı zamanlar olsa bile son adet tarihinden hesaplanıyor o nasıl oluyor bende tam bilmiyorum Eczaneden test al bence çıkar sonucu
KbraYavz umaykizim ebrucar1 2cocuk_1anne_ Geçen hafta yaptım sabah ilk idrar ile 5 dk bekledim çizgi yoktu öğlen den sonra baktım çiftti ama ilk 5 dk önemli olan demişti hemşire
isimsizanne1 Benimde öyle aynı tarih ve doktora gitmeye korkuyorum 😂 korunmamıza rağmen de nasıl olur bilmiyorum hayırlısı olsun Allah şimdi nasip ediyorsa vardır bi bildiği diyip geçicez 😌
KbraYavz Gzde1515151 DefneRana3881 Aysubtin01 E nabizdan takip edicem bugün verdm kan çıkar akşama herhalde sonuç göstermeye pazartesi gel dedi de bekleyemem geberirim o zamana kadar ben
DefneRana3881 KbraYavz e nabızdan çıkınca zaten 5 üzeri hamile demek kendinz anlayabilrsnz bikaç saate çıkıyo
Aysubtin01 KbraYavz sabah çıkar ya da gece çünkü bende vermiştim sabah baktım gece 1 e kadar beklemiştim çıkmamıştı
serebro KbraYavz ben olsam pazartesiyi beklemeden acilden tahlil verirdim bu şüpheyle 3 gün yaşayamam😁🙈