Gördüğünüz oyuncakların hepsi satılıktır. Parça parça isteyen çok olmuştu ama ben hepsini toplu satmak istiyodum. Şimdi tek almak isteyenlerede fiyat belirledim. Almak isteyen varsa yazabilirsiniz. Toplu alan olursa kargoyu karşılıycm. Oyuncakların fiyatlarını yazıyorum şimdi.
Oyuncaklardan aktive masası ve küplerin şekilleri birbirine karıştığı için hepsini küpün içine koydum. Aktive masasının yeşil kısmı yamuk ama kapanıyo. Ben aldığımda öyleydi. Değiştirmedik öyle kullanılıyo bi sıkıntı yaratmıyo.Bikaç eksik var ikisine de uyumlu şekiller. 80₺
Telefonun pili yok ama çalışır durumda. Bozuk değil. 25₺
Süpürgenin uzun borusu yok siz herhangi boru takabilirsiniz düz bi boruydu zaten. 25₺
Çıngıraklar 3 tane 20₺
Arabalar 4 tane birinin resmi orda yok. 60₺
Katmanlı oyuncak 25₺
Top ve halka atma eksikler yok kutularıyla göndercem. 70₺
Mutfak setinden musluk, lavabo ocak tabak kaşıklar tencereler çoğunu ben ekledim. Çeşmesi çalışmadığı için uygun satıyorum. Ama yapılabiliyo çeşmesi. Eşim yapmıştı çalışmıştı o şekilde. Belki sizde yaptırabilirsiniz. 125₺(Eklemelerde yapıcam gönderirken)
Orda gördüğünüz herşey dahil fiyatıda 375₺ ve kargoyu ben ödüyorum. Pazarlık yapabilirisiniz… hepsi temizlenip gönderilecek. Hasarlı olan herşeyi belirttim onun dışında hiçbir sorunları yok