Betul-08 Beyzaevren 2 gün önce yaptırdım doktorlar kesinlikle önerilır yan etkisi bebekte huzursuzluk ve karın ağrısı oldu fiyat 755
agacsizkoala Beyzaevren yaptırdım, 3. Ve 5. Ayda yapılıyor , bence yaptırmalıyız sonradan ahh vahh diyeceğime biz yaptırdık, yan etkisi olmadı zaten ağızdan damlatılan bir damla , güncel fiyatını bilmiyorum yaptıralı 3 sene oldu 😁
Doruksmama Beyzaevren yaptırdık ağızdan damla şeklinde bir aşı 600-700 arası bişeydi doktora giderken alırsanız zaten yapıcak 3. Ayda birdaha sağlık ocağıyla uğraşmazsınız
Esmanurr54 Canım kesinlikle öneriliyor sonra bebeğin virüse kapılıp hastanelerde o paranın daha fazlasını harcıyacaksın ve bebişim çektiği sıkıntı da yanına kalacak o yüzden imkanın varsa yaptırmalısın bence 755 liraydı
Esmanurr54 Ağızdan yapılıyor ben hemşireyim kendim yaptım ama hemşire olmayana gerek yok😂 Ama kendime güvenemiyorum bebeğim tükürecek siye şüphe esiyorsan sağlık ocağında yaptır her damlası para 😂 hiçbir yan etkisi de olmadı
Tuanaa07 Yaptırdık bir sağlıkcı olarak kesınlıkle yaptırım arkadas eczanede calısıyordu 600 e aldım 3. Ay ve 5.ayda 2 doz şekilde oluyor damla zaten yalnıs ilk 5 dk kusmaması gerekıyor damlatırkende cıkartmaması lazım tadı guzel denılıyor ama her bebek begenmıyo benım oğlum hiç sevmedi.ama mecbur kesınlıkle yaptırın
Beyzaevren Çok teşekkür ederim kızlar ilginizi için bizimde önümüzdeki ay bu aşı dan yaptırmamiz gerekmiyomus da bı araştırmak istedim