Tazeanneym Ön lisans mezunu olup devlet hastanesinde çalışan tıbbı dokümantasyon ve tıbbı sekreterlik yapan var mı? Çalışma saatleri nasıl ? Maaşları ne kadar? Hafta sonu çalışılıyor mu?
mybabelanel Tazeanneym nöbet tutulan bir birimdeyseniz haftasonu çalışırsınız. Maaşı şu an muhtemelen 10bin+ civarıdır. Çalışma saati 7,30- 16.00 olabilir. 8-5 ya da 8-4 olabilir. Bunlar çalıştığınız yere göre değişkenlik gösterir.
Nurahsen09 Tazeanneym 10.800 şu an maaş teşvik ödemesi 300 küsür ek ödeme 700 küsür çalışma saati 8-16.00 arası eğer mesai çalışırsanız ama nöbet tutarsanız değişir
mybabelanel Tazeanneym tıbbi sekreter değilim tahmini konuştum, gördüğüm kadarıyla. Evet devlet hastanesinde çalışıyorum
mybabelanel Tazeanneym hayır mesai geçmez. Acilde çalışan tıbbi sekreterler var mesaileri ona göre ayarlanır nöbet usülü gelirler işe. Yani örneğin bir ayda 160 saat çalışması gerekir. Bunu tamamlar üzerine fazladan çalışırsa o mesai sayılır.
mybabelanel Tazeanneym dediğim gibi hastanelerin arasında fark vardır her yer aynı şekilde çalışmaz. O yüzden ortalama şekilde söylüyorum. Şu an ücretsiz izindeyim
mybabelanel Tazeanneym ama bu konulardan önce araştırmanız gereken kısım atama kısmı. Yani önü açık mı vs bunlar önemli, kaç kişi atanıyor kaçla atanıyor, bunlara bakın
Nurahsen09 Tazeanneym hafta sonu çalışma yok mesai çalışan kişiye, nöbet usulu çalışılan yerlerde hafta sonu da nöbet tutulabilir