Benisahtesevme2 35lavanta dünden yemegı olan ben bugun çok Mesut😀 Mercımek corbası Musakka Pırınc pılavı 🌸
Arelmommy 35lavanta Kfc çıtır tavuk patates kızartması salata pilav çorba olarak ne yapsam karar veremedim🤔😂
35lavanta Benisahtesevme2 Ayy en sevdiğim dünden kalan yemek 😂😂 Ben dün fırında mücver yaptım bugün öğlen yicem onu akşama yemek yok fikirde yok yapma isteğide yok yokta yok 😂😂 pazartesi günü yaptım patlıcan musakka pirinç pilavı cafık iki gün yedik o hakkımı kullandım 😂
Benisahtesevme2 35lavanta o zaman bıber dolması yapabılırsın veya baklıyat nohut fasulye onlarda ıkı gün gıder bak 😀
35lavanta Arelmommy Ben olsam hiiiç çorba yapmazdım menü direk efsane ama yumuşatsın diye istiyosun sanırım hafifi bir çorba yakışır yanına yoğurt çorbası olabilir mesela
35lavanta Benisahtesevme2 Ayy içimden geçen biber dolması kıymalı miss gibi ama yok biber 🥹🥹 Bende nohut düşündüm pilav nohut birazda turşu bitti gitti 😂
limonkolonyasi Elisa34 taze fasulyenin yanına pilav erişte makarna bunlardan birini yapabilirsiniz ve cacık
Dilruba_1 Elisa34 ben de sabah erkenden taze fasülye pişirdim normalde pek yapmam annem yapar genelde yanına da yaparsam pilav yaparım yeter Fazla Bile 😅
35lavanta limonkolonyasi Taze fasulye ağacı çıktı içimde bütün yaz her hafta yaptım artık elimin aldıklarını yıkadım ayıkladım direk kışlık olarak attım dolaba kışa kadar taze fasulye görmek istemiyorum 😂😂
caniminikizleri 35lavanta temizliğe başladım valla daha ne yemek yapacağım hiç fikrim yok bende fikir alabilirim 😅
35lavanta caniminikizleri Bende postu açtım hemen mıtfağı aradan çıkardım şimdi yorumlara bakıyorum evin geri kalanı birazdan 😂
Elisa34 Dilruba_1 bende birazdan yapıcam bebek uyumuşken evet gene en iyi pilav gidıyo ya mayışıyorum bişey yapasım gelmiyor sizde oylemisşniz😄
NurY 35lavanta evettttt günün sorusu geldi 🤦 şimdi bütün yorumları tek tek okuyup ortaya karışık bir menü cikaricam
35izmir 35lavanta ben bu ara habire yemek yapıyorum hızımı alamıyorum bitince bi kaç kez yemeksiz kaldık eşim işe fln da götürüyor çünkü çabuk biter menüm Taze fasulliye Yeşil mercimek Mantar sote Börülce salatası Ve makarna İsteyen istediğini yesin 🤪
Dilruba_1 Elisa34 ben yemek yapmayı ve yemesini hiç sevmem hele çocuk olduktan sonra hiç uğraşasım gelmiyor bir de baktım kendiliğinden 1-2 kilo vermişim o beni motive etti iyice iştahım kesildi hedefim 55 kilo 😍😂