Anneler 10 aylık kızım bugün 7 tane dişi var bunları genelde sorunsuz çıkardı birinde bazen az ishal bazen az ateş oldu ama uykusuzluk vs çok olmamıştı . Sadece üst yan kesici biraz zor çıkmıştı bu Temmuz ayında ağlardı ara ara gece . Şimdi ise tam 3 gecedir asla uyumuyorum ve sabah okula gidiyorum uykusuzluğa alıştım ben zaten ilk 5 ay uyumadıgı ıcın ama migrenim tutuyor buna dayanamıyorm. 3 gecedir sanki biri korkutmuş gibi uyanıp ağlıyor geri uyutuyorm yine yine yine hep böyle devam ediyor geceleri . Tetagil ( yeni başladım ? Calgel ( mecbur kaldım ? Bazen ağrı kesici şurup ve karanfil zeytinyağı karışımı ( dün gece yaptım vermeye baslıcam) bunlar dışında ne iyi gelir bence acı cekıyor cok fazla , bir de acaba baska bir şeyi mi var diyorm doktora götürmeli miyim? İştahsız şu an normalde çok iyi yerdi, ates yok , huysuzluk var , gece inliyor vs gözleri kapalı ağlıyor bazen tamamen uyanıyor bu sekılde geçiyor . Ama uykuya geçmesi zor olmuyor onu da belirteyim . Bana bısıler tavsiye edin lütfen 🙏 migrenimden korkuyorm az önce ilaç aldım 3:30 dan beri ayaktayım 3 gündür