Selimkemalinannesi Merov ben 30 günlük olduğu gün yaptırdım çok kolay geçiyor ne ağrı ne sızı yaşadık doktor 1 gün uğraştırır sizi dedi o bile olmadı şimd 1 ay 20 günlük olduk dikiş iplikleri de düştü şükür yarası il 7 günde iyileşti
kitapkurdubebeninanasi Merov biz 58 günlükken yaptirdik keske daha erken yaptirsaydik diyorum çünkü ne kadar erken o kadar iyi. Inanilmaz hizli iyileşiyor tavma da kalmiyor cocukta zaten lokal anesteziyle oluyor
alonee Merov kırkının ertesi yaptırdım. Biraz huzursuzdu ama ilk gün çok uyudu anestezi etkisi sanırım. Çok çabuk iyileşiyor. Öyle ağlama krizleri vs hiç olmadı. Bezini açmasam bu çocuk sünnet olmuş demezdiniz o derece
Selimkemalinannesi demet57 İstanbul Ümraniye’de çakmak erdem hastanesinde Çocuk cerrahı Zafer bey var çok olumlu yorumları vardı onda yaptırdık 1500 sünnet tuttu ama fiyatı Erdem’in diğerlerine göre çok uygun
Rikamom Selimkemalinannesi merhaba Zafer beyden memnun musunuz acaba bizde ona yaptıracağız yarına randevumuz var da işlem ne kadar sürüyo nasıl ilerliyor ne kadar sürede iyileşiyor anlatabilir misiniz?