Durubebekannesi 11 aylık bebeğim 9da uyusa bile mutlaka 50 kere kalkar şimdi 11de kalktı hala uykuya döndüremedim nerde yanlış yapıyorum gündüz uykusumu sanıyor napıcam ben
CankizimRavzam Durubebekannesi ışıkları söndürüp uyutmayi dene canım kimi çocukta alışkanlık yapıyor bu durumu örnek benim kızımda aynıydı hala aynı altının temiz olduğundan karnının tok olduğundan eminsen kapat ışığı al koynuna belki uyur Allah yardımcın olsun
AntiSosyallKelebek Durubebekannesi Canım gece 11 de uyanmış şuan uykuya dönmesi zor ancak 4-5 saat geçecek ki öyle uykusu gelir
Durubebekannesi Bircaykoyicelim evet kalktığında su veriyorum yatmadan sadece içerse mama o kadar doktorda bişey demiyor bu ne böyle
Durubebekannesi Ygzmomm yok olmuyor ayakta sallayamıyorum yatmıyor, kucakta durmuyor , beşiğinde uyumuyor oturmak istiyor sadece napıcam çok sinirlerim bozuk
Durubebekannesi CankizimRavzam yatmıyor canım keşke yatsa saçını sevsem masal okusam ninni dinletsem oturmak istiyor sadece altı temiz karnı tok hatta baya tok gazını çıkarıyorum olmuyor
CankizimRavzam Durubebekannesi e kuzum yapacak bişey yok geçmiş olsun bebeğin bunu huy haline getirmiş arada düzelir arada bozulur bu şekilde gider tıpkı benim kızım gibi 🦋
Bircaykoyicelim Durubebekannesi Gün içinde Uyku saatleri düzenli mi peki? Gece uyandığı zaman odasından çıkartmayın hiç bı şekilde.. oyun vs isterse yapmayın. Uyuması gerektiğini anlasın. Eğer uzun zamandır boe yapıyorsa kendini buna alıştırmıştir..
Edakrglu Biraz yormaya çalış canım bu günlerin geçeceğine inanarak sabret benimde kızım 3 aylık oldu sabır sabır bazen zor olsa da anne olmak gerçekten kolay değil Allah sabır versin
Durubebekannesi Edakrglu gün içinde hiç durmuyor ki hiç ben mahvoluyorum onun enerjisi bitmiyor bu yorgunluğa yine de uyumuyor. Çok yorgunken uyumazlarmış az yorulduğundada bu doktorlarında hangi birini dinliycwz
Durubebekannesi Bircaykoyicelim hayır düzenli değil asla oturtamadım sabah çok erken kaldırsam 8de falan gün içinde 1 kez uyutsam akşam kalkmadan uyur mu ya da kalksa bile tekrar dalar mı
Bircaykoyicelim Durubebekannesi Çok yorgunken Bebekler çok yorgunken uyuyamazlar. Gün içinde sağlıklı uyku uyumadigi sürece gece uykusu düzelmez.
Durubebekannesi Bircaykoyicelim sağlıklı uykudan kastın saatleri düzenli uyku mu her gün aynı saatte uyuması mı
Bircaykoyicelim Durubebekannesi sağlıklı uykudan kastın saatleri düzenli uyku mu her gün aynı saatte uyuması mı Evet. Bebekler için düzen oldukça önemli çünkü.