Handee16 Kızlar selam bebeğim 10 aylık uzun süredir Kabızlık sorunu var neler neler yapıyorum geçmiyor. Sürekli ağlıyor her gün çorba zeytinyağı erik kuru kayısı yulaf.. Denemediğin şey kalmadı var mı öneriniz
papatya_1125 Handee16 doğal yontwm isterseniz ıspanak derim.bir de soğuk sıkım pekmez.pirasa.yesil yapraklı sebzeler yemek.fibroime probiyotik kullanmak.hakiki zeytinyağı
Elizto MelisaGoktugMommy buradan görüp doktora söyledim bugün önermedi gerçekten aklım çok karışıyor biogia verdi o ne alaka bağırsakları düzenlesin diye dedi eczanede bende çok yoruldum 1 yaşında hala kabız
MelisaGoktugMommy Elizto nedenki kizim iki bucuk yasinda hala kabiz kullaniyorum kana karismiyor dedi doktotumuz
Slm1122 Elizto biogaş yerine nbl deop probiyotik mavi kutu deneyin derim canım aylarca kabızdı benim oğlumda onla geöti çok şükür
Handee16 Maviela canım süt alerjisi var manda yoğurdu hazır alıp veriyorum nasıl probiyotik verebilirim ki
Sessiz_oyuncu Handee16 benim kızım 8 aylık kabız duphalac kullnyrz ve gastroenterolojiye gnderdi doktorumz altta yatan bi sebp varmı diye kan verdk 15 gün sonra sonçları çıkack ilaca devam edicz bu sürede ve armut püresi yedirmemi söyledi.
Handee16 Sessiz_oyuncu hayırlı sonuç çıkar inşallah canım. Armut püresi iyi mi geliyormuş hemen yapayım bende. Benim bebeğimin süt alerjisi var o yüzden doğduğundan beri kabızlık problemi yaşıyoruz 😞
papatya_1125 Handee16 rica ederim ek gida arttıkça kabızlık da olur bu geçici.lutfen canınızı sıkmayın.bir de ekmek ve karbonhidrat ağırlıklı beslemeyin olur mu hele pirinç unu bebe bisküvi si hiç vermeyin
Handee16 sarmaliklahana evet armut yazanlar olmuş yarın ilk işim armut yedirmek umarım işe yarar çok saolun🙏🙏🙏
Erdemalp Handee16 bizde oyleyiz. 9 ay 10 gunluguz myflor prebiyotik veriyorum biraz iyi geldi. Dulcosoft surup kullandim 3 ay. Reflu mamalari mahvettmisti bebegimi mecbur kaldik ama tamamrn gecici cozum. Dediginiz gibi ne yedirsem ne icirsem hep kabiz. Cok zorlaniyorum
esra91 Handee16 incir , kayısı yedirin benim oğlumda kabızdı incir mevsiminde çok incir yedirdim 2 günde bir 1 büyük incir verdim şuan ii muz çok tüketmeyin kabız yapacak gidalardan uzak durmaya çalışın