Aae_08 Kızlar çocuğa arı mama aldım ilk kez yapacağım bir zararı olur mu ? Bir de yarın bi yerde işim var , pişirdikten iki saat sonra yedirebilir miyim ? Bilgisi olan var mı ?
Yagz_ipklr_22 Aae_08 Valla canım bende veriyorum 8 aylığız 5 aylıkken başladık bizde hiçbir sıkıntı yapmadı zaten bir öğün verıyorum yapıp muhallebi niyetine çokta sevıyor
Yagz_ipklr_22 Aae_08 Ama o taze yapılan bırsey canım yapılıp tekrar ısıtma yapılmıyor bir tarıhten birkere yiyorsun ondan olmaz bence
SinemD Helbetyakalayamambeyefendi Zararlı, fazladan gereksiz kalori. Küçücük çocuklara boşuna erken yaşta şeker yüklemesi. O kadar faydalı kaliteli besinler varken:)
Yagz_ipklr_22 Ardenege38 Arı mamanın birde kahvaltı olanını kullandım bir ara sabah kahvaltı nıyetıne onuda begendık sevdık canım çorbalar verıyorum yıyor meyve püreleri hepsını severek yiyor cok şükür birde kendı ıctıgı sma maması var onuda verıyorum gece iki defa gündüz bir defa sabah kahvaltısı ıcın yumurta sarısı pekmez su birde cıcıbebe bir kaç tane onlarıda ezıp yedırıyorum
Sudetunaaa Arı mama yerine evde tarhana çorbası yapıp termosa koyabilirsiniz evden çıkmadan. Ve 2 saat içinde yedirirsiniz birşey olmaz.