Elcinneva Kızlar merhaba spiral taktırdım 1 ay önce 5 gün önce de ilk adetimi gördüm adetten birkaç gün önce ara kanama olmuştu şimdi adetimin 5. Günü aşşşşırı kanamam var ama aşırı normal mi? Yani mesela bugün 4-5 ped değiştirdim öyle çok 🥺
yagmurbelkaya Elcinneva evet çok normal aynı durumu bende yaşadım ilk 2 ay böyle çok yoğun oldu sonra düzene girdi şükür korkulacak bir durum yok ama yinede doktorunuza sorabilirsiniz
Kubrasolmmaz Elcinneva benim 1 sene kaldı ve çok düzensiz bir regl döngüm oldu sürekli hasta oluyorsunuz kan kalmıyor resöen onun için Ramazan’da çıkartmıştım çok şükür o günden veri düzenli bir şekilde ay sonu oluyorum
1_anne Elcinneva spiral çoğu kadında adet kanamasını sancısını arttırıyor zaten. Bence normal. Bende 9 sene kullandım. Her ay sancıdan ölürdüm. Kanama da baya olurdu. Yarın yine taktırmayı gidicem bakalım artık
2205yasemin Elcinneva aynen canım benim 1 ay oldu adet oldum ama beş gün öyle böyle kanama olmadı akıyordu resmen 6. Gün daha az 7 gün daha az 8. Güne bitti adetim normalde 5 gün sürerdi 3 gün uzamış oldu biter bitmezse kontrole gittim doktor bi sıkıntı yok dedi vücut alışana kadar ara ara kanamalar ve yoğun kanama normal dedi spiral de yerinde de dedi herhangi başka bi korunma yöntemine gerek yok dedi