Eymen05 Oğlum 2 aylık bugün sünnet ettirmek için kontrole gittik ve yumurtalıkların da su birikintisi olduğunu öğrendik 2 yaşına kadar kendi kendine geçermiş geçmezse tedavi uygulanıyormus bilen veya başına gelen varmı
anayimbennana Eymen05 oğlum neredeyse 1 yaşındaydı olduğunda çok şükür kendi kendine geçti arada Bi hala şişiyor hasta olunca falan ama geri iniyor inmezse ameliyat ile tedavi ediyorlar sama %90 geçiyor bebeklerde hiç korkmayın
Nursevimdeniz33 Eymen05 benim oğlum da 1 yaşında şuan ilk aylarda bizde de vardı şu fıtığı ama 7. Ayında gecti
Fadime5 Eymen05 benim oglumdada var 7 aylık ilk doğduğundada vardı prematüre bebeğim ilk kuvezde gördüğümde yumurtaliklari cok şişti sorduğumda su fıtığı dediler geçen ay yine kontrol e götürdüm hala var dedi doktor 1 yaşında yine goturcem
Minikask35 Eymen05 bizimde var 11,5aylik arada şişiyor hala geçmedi ama sıkıntı yaratmıyor gecmezse küçük bı operasyon olacak
Eymen05 anayimbennana inşallah geçer bundan sebep doktor bu dönemde sünnet te olmaz dedi 6 aylık olunca tekrar kontrol edilcekms
anayimbennana Eymen05 doğrudur zaten geçmezse ameliyat ile hem sünneti hem fıtığı hallediyorlar inşallah geçer Allah beterinden korusun evlatlarımızı
baloglusss Eymen05 bizimde doğduğundan beri var 13 aylık henüz geçmedi ama gerilemiş dedi son kontrolde bizde bekliyoruz 6 ay sonra tekrar gelin dedi