Moms22 Merhaba bebeğim üç buçuk aylık televizyona bakıyor hep kapatıyorum ben normalde ama eşim açıyor akşamları gözü hep televizyon da 😏
sedaozdemir Moms22 Benım bebegım de 3.5 aylık.Bizimki de tv acık gorunce hemen bakıyor,cevırıyorum kafasını,bu sefer de tersten bakıyor😄 Işıklar ilgiisni cekıyor ama baktırtmıyorum,zararlı suan onlar ıcın.En ıyısı onlar uyuyunca tv acmak.Sabredıcez🥰
Sehhy Moms22 biz açmıyoruz ama bence tvyi öğrenmesi açıkkende bakmamayi öğrenmeleri gerek. Ben tvye ters bir şekilde oturtturup halı üzerinde oynuyorum açsakta
Linaamom Moms22 ya ben evde açmıyorum ama annemlere gidince teyzeleri ve annem açıyor zeynoş ile adiş diye bi çizgi film 😂bayılıyor ona görünce gülüyor hemen. Ben hiç istemiyorum açmayın diyorum ama çok ağlayınca açıyolar çok zararlı anlamıyorlar 🥲
Moms22 sedaozdemir Ay bizimkinde öyle emerken bile kafasını çevirip bakıyor aynen öyle bende kızıyorum sabredicez sağlıkları için 🥰🥰
3310umbozuk İlk kızıma 18 aylık olana kadar hiç açmadım şuan 28 aylık hoşuna giden olursa bakıyor sonra sıkılıyor ikinci kızım 2 aylık olacak onun bile dikkatini çekiyor tv açık olunca onu diğer odaya alıyorum veya poşetini ters çevirip ben konuşuyorum ses duyabilir ama görüntü şuan çok zararlı ve gereksiz
Linaduygu Moms22 bizimki televizyondakilere gülüyor aguluyor hiç göstermemek mi gerekiyor 3bucuk aylık