Cerenaras14 Kızlar bebişim 3 ay 1 haftalık 2.5 aylıkken emzik verdim sonradan beni emmemeye ağlamaya başladı napıcam akıl verin 😏
Alparslanmnn Cerenaras14 neden emzik verdiniz ki Bende emzik vermeye çalışıyordum ama almadi emziği vermeyin tekrar çokta önemli değil damak yapısı için iyi değil
EslinSemAltas55 Cerenaras14 aynısını yaşadım mümkün oldukça az vermeye çalışın mesela benim bebeğim sadece uykuya dalacağım vakitte veriyorum
seyda95 Cerenaras14 biz de yaşadık aynı durumu. Bir süre sonra beni emerken ağlayıp reddetmeye başladı. Emziği bıraktığımız gibi beni emmeye başladı bırakınca düzeliyor 💜
tarcinnn Cerenaras14 emziği ben sadece uyku esanasında veriyorum. Uyku saatleri yaklaşınca. Daha bir sorun yaşamadık. 2,5 aylıkken aldı benim oğlum da şuan 3 ay 7 günlük
Cerenaras14 seyda95 Emziği nasıl bıraktırdın canım aniden mı vermedin yoksa yavaş yavaş mı bıraktırdın
rabiaacs seyda95 emziği bi anda nasıl kestiniz her ağladığında emzik vermek yerine memenizi verdiğinizde aldı mı peki yoksa ağlayıp memeyi de mi almadı bende denedim kaç defa emzik istiyor memeyi de istemiyor daha çok ağlıyor nasıl bıraktırabilirim
rabiaacs @“seyda95” emziği bi anda nasıl kestiniz her ağladığında emzik vermek yerine memenizi verdiğinizde aldı mı peki yoksa ağlayıp memeyi de mi almadı bende denedim kaç defa emzik istiyor memeyi de istemiyor daha çok ağlıyor nasıl bıraktırabilirim
Hanimeli-anne Cerenaras14 emzikten değil kuzum atak haftasina girmiştir 3 aydan 5 aya kadar meme reddi uyku gerilemesi yaşayacak. Seni emmezse uykuya dalarken birde uyanmaya çalışırken emzir sıkıntı yapma emzirmeyi kesme sakin