Oğlum birkaç gün sonra 22 aylık olacak, ve bu son günlerde halinden gördüğüm kadarıyla birşey yaparsam sonucu ne olur ları denemeye başladı iyice, aslında sonucunun ne olacağını çok iyi bildiği şeyleri ısrarla yapıyor ilgi çekmeye çalışıyor farkındayım ancak hep ben yemek yapmaya çalışırken oluyor genelde yada yemek yapmak için hazırlık yaparken yada sofrayı toplarken bunun dışında zaten hep iç içeyiz, eşimin de işleri yoğunlaştığı için iyice benimle vakit geçirmek istiyor ondan alamadığı ilgiyi benden almak istiyor ben ilgileniyorum sorunum ilgilenmem değil kendine zarar verecek davranışları merak ettiği için yapması 🖐🏻 nasıl engel olurum yada nasıl davranmalıyım, bugün de pencerenin kenarındaki mermer e ağzını vurup duruyordu sert mi değil mi onu merak ediyor gibi geldi ilk gördüğümde, ilgisini çekmek için başka birşeye yönlendirmek istedim daha çok yapmaya başladı ve sanırım dudağını acıttı ama öyle bir ses geldi ki dudağı patladı yada dişine birşey oldu sandım, öyle görünce istemeden sesimi yükselttim bunu tekrarlamamak için önerilerinizi bekliyorum.