Kuzeytto Kızlar merhaba. Bebeğim de adenovirüs tespit edildi. Bilen, başına gelen nasıl bir yol izledi yardımcı olabilir mi:/
Birprensveannesi Kuzeytto Geçmiş olsun canım biz de geçen yıl geçirmiştik biraz sıkıntılı ishal kusma ve ateş vardı doktor kontrolünde ilaçları kullandık bol su ve emzirmeyle bikaç gün de atlattık siz de kolaylıkla atlatırsınız umarım🙏
Edatekk Kuzeytto benim kızımda olmustu Ates ve ishali vardı 3 gün ateşi düşmedi probiyotik ve ateş düşürücü kullandik. Bol bol yoğurt ayran yedirdim su icirdim
SANANE_ONANE71 Kuzeytto benim oglumda da çıktı ateşi kusmasi ishali vardi cok zordu hastanede yattik 9 gün hava verildi ilaclar verildi cok şükür atlattik serumlarla ilaclarla inşallah sizde tez zamanda atlatırsınız
Kuzeytto Birprensveannesi Allah razı olsun canım. İnşallah bizimki de tez zamanda atlatır. Karaciğer enzimlerini yükseltiyormus dünden beri kan aliyolar takip amaçlı düşme olmasaydı eğer bugün yatisi yapılacaktı ama çok şükür değerler düştüğü için gerek kalmadı. Yarın tekrar kan verilecek inşallah düşme devam ediyordur :(
Kuzeytto Edatekk biz de ateş yok çok şükür kusma sadece bir kere oldu ama kakası apaçık sarı renk. Doğru düzgün yediremiyodum yemiyordu da bugün yedi çok şükür. Allah’ım tüm evlatlarımızı korusun inşallah. Peki karaciğer enzimlerini yükseltti mi çocuğunuzun?
Kuzeytto SANANE_ONANE71 Hadi ya çok üzüldüm. Bize de değerler düşmezse yatış dedi doktor ama bugün ki sonuçta değer düşmüş olarak gördük çok şükür bakalım yarın tekrar kan verilecek.