Denizarya34 Kızım bu gün tam 5 aylık oturması öne doğru geliyor sürekli oturttuğumda desteklediğimdede hep öne kapanıyor sizdede öylemi kızlar
Yalin Denizarya34 evvett, 5/21 iz öne doğru düşüyor, destekli oturabiliyor onda da düşebiliyor. Kimi 4 te desteksiz oturur kimi 7 de destekli. Bunun net bi zamanı yok canım😉
Sedaahmet Denizarya34 aynen benim oglumda 5 ay 4 günlük. Destekli oturtmaya başladim. Ama dedigin gibi öne dogru eğiliyor. Zamanla oturacak elbet 😊
Yalin Denizarya34 yook, ben onlardan değilim. Ben yavaş yavaş ve kendi doğru zamanında her gelişimine, güzelliğine tanık olıym istiyorum. Çok hızlı geçiyor zaten zaman. Tadını çıkarıyorumm🥰
Deletedmom196 Denizarya34 benim oğlumda beş aylık oturmak istiyor oturtuyırum ama sağa sola öne doğru düşüyor daha tam tutamıyor belini zamanla olur daha küçükler
Tazeanne19 Denizarya34 kızım 5 ay 23 gunlük dün doktora gitmiştik orada sordum 6 aydan önce oturtulmaması gerekiyorms biraz daha bekleyin derim oturmak için zararlıymış özellikle yer gibi sert zeminlerde oturtmak