balkaymak__ Kızlar 22 günlük bebeğime emzik vermeye kalkışınca kıyameti koparıyor ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım artık nasıl veriyorsunuz nasıl alıştırdınız ne yapsam sizce
Canselben balkaymak__ emzik neden vermek istiyorsunuz ki bilmediğimden soruyorum bende emzik aldım ama aklıma geldikçe veriyorum fazla da almıyor ama oralı olmuyorum 9 günlük anneyim
Zeliff balkaymak__ almayınca almıyorlar canım benim kızımda hiç almadı emzik. Aylarca denedim baktım olmuyor pes ettim. Aslında takıntılı değilim illa emsin diye ama kızım kolikti sürekli emiyordu kusuyordu emiyordu kusuyordu emmedigi her an ağlıyordu. O yüzden alıştırmaya çalıştım ama olmadı. Koliği geçince bende vazgeçtim artık 🤭
Bayancorek balkaymak__ Daha küçük ondan olabilir, bir de hangi emziği verdiğiniz de önemli. Ayrıca bebekler kendi seçiyor bazıları hiç tutmuyor gerçekten. Bebeğinize bağlı tamamen. 🙏🏼
SunnyG Bibs tutmayan bebek yok gibi bir şey. Ama maliyetli biraz. Tutmazsa da şöyle düşün. Bıraktırmaya uğraşmayacaksın. Bizimki emzikle uyuyor mesela. Nasıl bıraktıracağım onu düşünüyorum.
SunnyG balkaymak__ herhangi bir zararı yok doğru zamanda bıraktırırsanız. Hatta zararın aksine ilk altı ay uzmanlar bile öneriyor.