laviniasmom bebeğim 8 aylık ek gıdayı reddediyor ağzını asla açmıyor gün içinde en fazla 3 4 kaşık yedirebiliyorum bu durumu yaşayan var mı ne yapabilirim
masterana0 laviniasmom aynı sofraya oturun bir sen ye bir ona yedir Karn ı ne çok tok ne çok aç olsun Ama tok olmasın kaşığı tutmasına izin ver canım altına örtü serersin
Miniminim laviniasmom aynıyız canim ya bugün post acacaktım. Lor yoğurt neler yapıyorum döküyorum yemiyor ağzını kitliyor. Eline cicobebde verdim onu kemiriyor sadece
laviniasmom masterana0 hepsini denedim hatta kendi yesin belki öyle sever diye her yöntemi denedim ama kesinlikle istemiyor kaşığı görünce ağlamaya başlıyor ne yapacağımı şaşırdım artık 😔
laviniasmom Miniminim aslında başlarda az da olsa ağzını açıyordu denemeye çalışıyordu ben doyduğu anda bırakıyordum zorlamıyordum şimdi şekilden şekile giriyorum yok hiçbir şeyi yemiyor 😔
Miniminim laviniasmom aynı ben de. Allah sabır versin canım ikimize de moralim bozuk benim de umarım donemseldir çünkü kalan tüm öğünler mama anne sütü de yok korkuyorum