eylulvari merhabalar anneler, doğum yardımını kaç gün içerisinde aldınız? 16 temmuzda doğum yaptım fakat hala ödeme aşamasında görünüyor edevlette.
Deletedmom277 eylulvari e devlette öyle görülüyor ama ptt’ye gittiğinizde yatmış olabiliyor. Şahsen benim ki öyle olmuştu
Mete_tuna eylulvari ben de 27 Temmuz’da Doğum yapmıştım e devlette bakıyordum ödeme aşamasında yazıyordu. Dün işgörmezlik ödemesini almak için gittim PTT ye Doğum parasını da sorayım bir dedim oda yatmış. Sizinde kesin yatmıştır.
eylulvari Deletedmom277 gideyim madem epey zaman oldu çünkü. süt parası da aldığımız sanıyordum lakin sadece doğum yardımı alıyormuşuz
Handan57 Mete_tuna her hangi bi kuruma başvuru yaptnzmi doğum parası icin 17 temmuzda doğum yaptm henüz yatmadı bana
mom0989 eylulvari 12 gün önce Doğum yaptım hem 180 tl hem de Doğum izni parasını aldım canım. Mesaj geldi bana bugün gittim ikisini de çektim
ilayda eylulvari bazaen geç yata biliyor cnm ben Haziran'da doğum yaptım daha dün gitim çektim herkes için aynı olmuyor
alphan eylulvari doğum paraları her ayın 25 inde yapılıyor eğer ödeme aşamasında ise gidip alabilirsiniz
ilayda eylulvari bı bak yatmış olabilir bayramdan önce doğum yapanların bayram bitişi yatcak dediler bize iki yerden mi alacaksın peki süt ve doğum parası demi
Zeynebimzehram Canimbizimde atak haftamıza bakar mısın 31.05.2019 doğumlu kiz bebek beklenen dogum tarihi 26 mayis