MinnakvLiva Kızlar v15 kullanan var mı onda tetiğe basılı tutmak gerekmiş ama v12 de tuşla kapanıp açılıyomuş ben v15 alıcaktım ama vazgeçicem sanırım tetiğe basmak zorluyo mu eliniz yoruluyo mu v12 alayım diyorum
tineanigra MinnakvLiva kim olduğunu hatırlamıyorum aynı soruyu sormuştum ben de araştırırken zorlamıyor zaten tuttuğun yerde demişti ama ben gidip çok kararlı bi insan olduğum için Philips aldım
AgentMom MinnakvLiva v12 daha hafif daha pratik. Eltim v15 aldı ama tüm evi temizlerken kolu ağrıyor. V12 yle arasında çekim gücü farkı var. Bence git standlarda deneme yapılıyor oradan bak. V12 nin hafifliğinden zaten tercihin o olur.
Asyaveannesi04 MinnakvLiva ben v10 aldım eli basılı tutuyor ama hiç yormuyor v15 arkadaşımda var tam bir psikopat oldum ışıklı başlık yüzünden dedi 😂 60 dk şarjı gidiyor büyük süpürgem Philips maraton ama onu hiç açmıyorum artık hep dyson🌺
MinnakvLiva tineanigra ahahshd bende kendime xiaomi aldım aslında aşırı memnunum ama anneme vermek istiyorum anneme dyson almayı düşündüm ama evi aşırı ufak eşimde biz dyson alalım bari dedi çünkü benim aldığım cihaz 1500 tlydi şuan en düşük 3500 tl
MinnakvLiva AgentMom benimde bel boyun fıtığım var elimi kolumu yormaması gerekiyor büyük süpürgeyi bile kullanamıyorum
AgentMom MinnakvLiva v10-v12-v15 üçüde aynı sayılır. Ufak tefek değişiklikleri var. Yorumları oku aradaki farka değecek bir artısı yok
Likapa53 MinnakvLiva tuş evet basılı tutman gerekıyor fakat yorucu değil v15 in en önemli özelliği tüylerı saçları vs direk hazneye göndermesi baslıkda asla saç temizleye ugrasmıyosunuz kesinlikle almışken v 15 alın derim çok çok memnunum