Ebrukaraman Bebeğim erkek 13 aylık ve bu 13 ayda daha dığru düzgün ne gece ne gündüz uykusu gördük gitmediğimiz doktor kullanmadığımız damla bile kalmadı önerisi olan 🤦🏻♀️
Ardenege38 Ebrukaraman bizimkide 10 aylık öyle melatonina diye uyku yükseltici hormon kullanıyoruz 3 mg tavsiye ederim yoksa sinir krizi geciriyordu asla uyumak istemiyor
Vmerve Ebrukaraman uyku eğitimi denedinizmi? Bebeğim 4.5 aylık 20 gün sonra uyku eğitimine başlayacağız görüştüğüm uyku danışmanı baya baya kesinlik vaadediyor instagram adı tavsanuykusu bi inceleyin isterseniz
Ebrukaraman Ardenege38 peki uykusu düzene girdi mi biz çok çektik ya bu uykusuzluktan ev ecza deposu gibi 😂
Ardenege38 Ebrukaraman uykuya dalmayı kolaylastırıyordu ama suan 2 aydır kullandıgım için bagısıklık kazandı galiba sürekli uykuya direniyor sık sık uyanıyor siz hangi ilacları kullandınız 😖 valla ben artık usandım uykusuzluktan ölcem zombi gibiyim ne gecem var ne gündüzüm
Ebrukaraman Ardenege38 o kadar iyi anlıyorumki ben öyleyim sab damlsından bay bay damlasına kadar anason çayından rezene çayına kadar ne var ne yoksa kullandım bıogil damla başka damlalar ama asla faydası yok 🤦🏻♀️