Gamze_Doruk Bugün Özel sigorta yaptırdım oğluma ve kendime axadan yaptırdım siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz siz hangi acentelere yaptırdınız
Alimel Gamze_Doruk Acıbadem bizimde 5 yıl üst üste yaptırdım ömür boyu yenileme garantisi kazandı kızım devam ederseniz sizde kazanırsınız
sevdaelmira Gamze_Doruk merhaba, ben sigortacıyım. Axa tamamlayıcı mı yaptırdınız? İyi ki yaptırdınız, çok faydasını göreceksiniz. Ben ve ailem de axa tamamlayıcı sağlık Sigortası kullanıyoruz
tarcinnn Alimel Gamze_Doruk o nedir acaba? Biz eşimle türkiye sigortadayız 2 yıldır. Oğlumuz da türkiye sigortadan yaptırdık
Ysgl26 Ben de 5 yıldır özel sigorta yaptırıyodum nu sene minik oğlumız da eklendi 😊 anadolu sigorta bizimki
Gamze_Doruk tarcinnn 4 yıl boyunca yaptırırsanız ömür boyu cıkabilicek bütün hastalıkları sigorta karşılıyor kanser vb. Ve 4 yılın sonunda sigorta sizi atamıyor mecbur karşılamak zorundalar
Alimel tarcinnn sigorta şirketine göre değişiyor mesela 3 yıl kesintisiz yaptırdınız diyelim ki sigorta çocuğunuz Allah göstermesin herhangi bir hastalığı çıktı kalıcı vs ömür boyu karşılıyo sigorta o hastalıkları normalde hemen kapsam dışı bırakır ama böyle olunca ömür boyu yenileme garantisi kazanıyor sorun türkiye sigortayı arayıp yada sigortacınıza
Anneyimmm1 sevdaelmira merhaba bende düşünüyorum da fiyat olarak bilginiz var mı yardımcı olur musunuz
Anneyimmm1 Merhabalar ortalama fiyatlar nedir acaba ben geçen gün oğlum için fiyat aldım da 6000 TL dediler
Gamze_Doruk Anneyimmm1 ben alianz dan fiyat aldım 6.500 du axa 8.500dü ama en iyisi axa ben axaya yaptırdım
sevdaelmira Anneyimmm1 herkesin yaşı, cinsiyeti, medikal geçmişine göre prim fiyatı değişir yani ezbere bir fiyat söyleyemem.. Tc kimlik numaralarınız ve doğum tarihlerinizi iletebilirseniz pdf şeklinde teklif oluşturup tarafınıza iletebilirim ancak