Arlsny Babası bahçeye çıkarmıştı tutmamış çocuk betona kafasını çarpmış yan tarafını hastanedeyiz doktor bi saat bekleyin dedi ama tomografi istemedi bulantı kusma olmazsa bi saat sonra gidersiniz dedi sizce normal mi doktorun yaptığı tomografi istememesi 15 aylık oğlum. Yazım yanlışı olduysa affedin aceleyle yazıyorum
Arelmommy Arlsny Bu doktorlarda bir acayip önemli bir yer sonuçta bence ya tomografi isteyin yada farklı bir hastaneye gidin canım geçmiş olsun
prensesannesiiiiiiiiii Arlsny ayy kıyamam ya inşallah birşey yoktur rabbim korusun bütün yavruları başka hastaneye götürün acil
SdaDrsn Arlsny bu tarz düşme durumlarında bulantı kusma uykuya meyilli olma gibi durumlar önemli eğer herhangi bir semptom yoksa tomografiye gerek duymamış olabilir
Aysegul93 Arelmommy bazen gerek olmuyor muayene ettiğinde tehlike görmemiştir sonuçta onca sene siz okumadınız
Aysegul93 Arlsny evet benimki de düştü istemediler iki saat bekledik sadede kan takibi yaptı iki kere
MerveKayraTugra Benim oğlum da balkonda kurutmalığa çarpıp betona düşmüştü.Alnı açılmıştı. Acile gittik. Bulantı, kusma, uykuya meyil olmadığı için tomografi istemedi. Dikiş atıp yolladı. Gayet normal
Arlsny Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için ❤️kendi doktorunu da arayıp sordum o da fazla radyasyon içerdiği için öncelikle takip ediyoruz bulantı kusma vb durumlar gözlenirse tomografi istiyoruz dedi şu an 2 buçuk saat oldu keyfi yerinde gülüp oynuyor uyku hali de yok 2 saat daha dayanabilirse uyanık tutacağım sonra dayanamaz diye düşünüyorum allahım herkesin evladını korusun inşallah hiçbir bebeğe bir şey olmasın 🙏🏻