Canımm anneler ve anne adayları… Size başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Bebeğim 5 aylık ve biz 40 günlükten bu yana bebelac mamayla devam ediyoduk. Bebeğimin cildinde yavaş yavaş kırmızı lekeler oluşmaya başladı. Ellerinde bacaklarında, diz kapaklarında kollarında ve en son yüzünde. Her banyodan sonra mutlaka nemlendirici kullanıyorum. Şampuan kurutmasın diye her türlü şampuanıda denedim. Ama hiç biri işe yaramadı. Egzama olduğunu düşündüm. Doktor hametan krem önerdi ama onlarda işe yaramadı. Velhasıl ben bu lekelerle uğraşırken birde bebeğimde gaz problemi oluşmaya başladı ki çok şükür gaz olmuşta bu mamanın bebeğime yaptığı eziyeti geçte olsa farkedebilmişim. Bebelac mamayı bırakıp başka bir mamaya geçtim ve inanılır gibi değil 2 günde krem bile kullanmadan kendi kendine hepsi kayboldu. Meğer bebeğimi beslemeye çalışırken onun cildine zarar veriyomuşum 😞 Benim gibi çözümü başka yerde aramayın ne egzama ne kuruluk önce bebeğinizin alerjisi olup olmadığını mutlaka teyit edin. Bebelac kullanan anneler bi çok şikayette okudum bu alerjiyle alakalı lütfen dikkat edin bebeklerimizin sağlığı herşeyden önemli 🙏