Acemiannee25 Kızlar oğlum 9 aylık iki aydır işe döndüğüm için babaannesi bakıyor belli bir ücret karşılığında allah var mis gibi bakıyor ama oğlum beni unutur onu anne bilir ona daha düşkün olur diye çok üzülüyorum 😞 saçma belki ama bilemiyorum çalışan anneler sizler bu duyguları yaşıyor musunuz? Haftaiçi 9-6 çalışıyorum akşamları ve haftasonu bebişimleyiz
Sapsikanne Acemiannee25 Allah yardımcınız olsun ben de işe döneceğim bir ay sonra bakıcı bulamadığım için yarı zamanlı çalışmayı düşünüyorum yani işyerimle görüşüyorum öğlene kadar diye umarım kabul ederler bence bebeklerimiz bizi unutmaz öyle düşünmeyin babaannesinin parayla bakmasına da ayrıca şaşırdım bu arada
35izmir Acemiannee25 bazen babannnesine daha düşkün hareketler yapabilir Buda 5 yaşına kadar anca ondan sonra zaten yapmaz bu dünyada herkesin annesş bi tane
geceuyumayanne1 Acemiannee25 içini bı nebzede olsa rahatlatmak için yazıyorum benim abimin eşi de çalışıyor 3 yaşında erkek cocuklari var yengem de işe 8 aylıkken başladı annem bakmaya başladı annem her ne kadar da bakarsa baksın yigenim hep annesine DahA düşkün annesi işten gelir canim.annem der sarılır sen işe gitme der annesine özledim annemi ara der annesine çok düşkün merak etme çocuklar anneyi bilir şunuda demeden gecemeyecem benim annemde babaanne ama içinden gelerek severek bakıyor para ile bakmasina şaşırdım
06022015 Acemiannee25 Ben 2 aylıkken çalışmaya başladım öyle bir sorun olmadı oğlum beni görünce herkesi unutuyor 🤗
Acemiannee25 Sapsikanne herkes bir olmuyor işte maalesef para almadan kabul etmedi neyse ilerde çocuğa baktım lafını edemez en azından 😂
Milay Ilk anneliyin qaliba,amma oyle sey olmaz korkma o senin bebisin,Ninesinide cok sevecek senide ve sen onun annesisin seni hic bir zaman unutmaz
Acemiannee25 geceuyumayanne1 benim babaannem tüm torunlarına bakıp aksine o para verirdi yeni nesil bedava bakmıyor
Sapsikanne Acemiannee25 benimki baksın da lafını etsin isterse zaten öğlene kadar bakacak öğlen geleceğim işyerimle anlaşabilirsem