duyguallibayer size fikir ve cesaret verebildiysem ne mutlu bana. Şunu aklıma gelmişken siyliyim. Eğer mümkünse elektrikli pompanın yaninda bı de mochi kullanın. Ben birinde lansonoh sağım yaparken diğer memeye mochiyi takıyorum. İki meme aynı anda başlıyor süt boşaltmaya, sonra yerlerini değiştiriyorum. Elektrikli olan memeye mochiyi, mochi olana elektrikliyi geçiyorum en az yarım saat en az. Böylece meme ucu travması azalıyor ve yoğun kıvamlı olan son süt dediğimiz doyurucu kısım daha kolay boşalıyor. Tabii zamanla daha çok gerekecek süt, sütünüzü artırmak.icin mutlaka gece sağım yapın, bir defa yapıyorsanız iki defa ysoin 2 defa yapıyorsanız 3 defa yapin ama.mutlaka yapın. Buzluğa bol bol süt atarsınız böylece. Siz elinizden geleni yaptığınızı bilin gerisini hiç düşünmeyin. Su an bunları yazmak çok kolay ama o günleri düşününce bende “ben bunu nasıl yaoabildim”, diyorum çünkü hangi ara uyudum hangi ara bebemi besledim hangi ara süt sağdim hangi ara yemek yedim de işimi gucumu yaptım diye düşünüyorum şimdi. Asla üzmek, kırmak veya rencide etmek, eksik hissettirmek amacim değil buna yürekten inanmanizi istiyorum. Yüreğimden gelerek ilham olmak istiyorum. Ben sezeryanla doğum yaptım canım da pek tatlı benim ve kızım yoğun bakımda kaldı evet 5 gün kaldı sadeve ama bana 5 asır gibi geldi. Her gün bir saat hastanede.emzirdim. eve ilk geldiğimde ev Eflin kokuyor diye ağladım. Sonra ziyarətinə gidip dönerken sağım makinası aldım hemen evde başladım sağmaya o zamandan buzluğa attığım kolostrumlar bir bebeğe ve 2 kanser hastasına nasip oldu. Dahası biriktirdim ve bı yandan da kızıma taşıdım. Bu uygulamadan bı kardesimle tanıştım bı süt kızım oldu bunları 2 saatte bir sağım yaparak yaptım. Kendine inanmaktan geçiyor bana inan. Sıtma tutuyordu sezeryandan dolayı titreyerek sağım yapıyordum, kızım içse de icmese de belki birine nasip olur diye yaptım hep. Ha bir de göğsün ne kadar boş olursa yerine yenisi gelir bir de yağlı tohumları bol bol tüket, saga sola üç beş ceviz bırak 3vin içinde dolandikca al at ağzına sütünün kalitesini arttırır tavuk göğsü ve dereotu çok güzel süt yapiyor. Su an da gece 2 defa mama veriyorum artık sütüm azaldı ve çok yoruldum ama sütüm 1 ay da olsaydı 1 yıl da olsaydı aldığı kadarı kismetinde o yüzden olsa da olmasa da üzülmə ♥️🌺