Esoca38 _glnr_ Kız bende yeni aldım çok memnunum hem siliyor hem süpürüyor markasında Xiaomi 2C olandan tavsiye ederim :)
Adel123 _glnr_ roborock s5 max kullanıyorum elim ayağım oldu doğumdan sonra. Kızım süpürge açtırmıyor hergün robotu açıyorum yerlerde hiç toz kir bırakmıyor maşallah diyeyim bişey olmasın 😊
H_Nur_K Eomeoni Canım memnun musun halıyı çok ıslanıyor mu bide toz haznesi küçük geldi bana hemen doluyor mu
Birinebakipcikcam gocebebirbayan ne sıklıkla süpürge açıyorsunuz acaba benim kızım hiç süpürge açıp vileda yapmamı istemiyor robotu herhangi açsam diğer büyük süpürgeyi kaç günde açmak gerekir
Alpppk Kızlar bende de xiami vacuum mop pro 2 var ama haritayı bir türlü yapamadım nasıl yaptınız 😟 temizleme konusunda çok güzel gerçekten özellikle halıları tertemiz yapıyor
asiltonunmommysi _glnr_ v2 pro var bende memnunum, koltuk altına tam denk geliyor üst kısmını çiziyor sadece ondan mutsuzum koltukları yükseltmeyi düşünüyorum
monami_ _glnr_ xiaomi mop pro 2 kullanıyorum evde 2 köpek bir çocuk aldığımdan beri elektrik süpürgesi veya vileda yapmadım o kadar güzel silip süpürüyor ki. Yeter ki filtresi fln temiz olsun.Allah uzun ömür versin süpürgeme