Alyase 32 aylık bi kızım var 12.300 kg beslenmesine çok dikkat ediyorum saatiyle yediririm yemeklerini yemekte seçmez çok şükür ama kilo almıyor hem üzülüyorum hemde bi sorun mu var diye düşünüyorum:(
Elika00 Alyase hareketlidir canım kafana takma herşeyi yiyormuş ne güzel önemli olan sağlıklı olması kilolu bebek iyi değil boşver
Dondurmalikahve Alyase Doktorunuz ne diyor test yapıldı mı boyu ne kadar? Bazen az yiyip kilo almanın veya çok yiyip az kilo almanın yanında başka nedenler olabilir? Mesela sizde zayıf mısınız bünye olarak dizede çekmiş olabilir.
Hanemir Alyase benim oğlum da 22 aylik asiri zayıf yemiyor ne yapsam yemiyor sizin ki gün de kac kere kakasını yapiyor
Alyase Elika00 parkta hangi çocuğu görsem anneleri yemiyor diye şikayet ediyor ama çocuklara bakıyorum maşallahları var iri yarı bizimki serçe kadar ;(
Elika00 Alyase kız niye üzülüyorsun iri yarı mı olsun çocuk. Allah sağlık versin lütfen artık bebeğim zayıf diye üzülmeyin sağlıklı mı evet. Yiyor mu evet. Çok şükür. Artık aması falan yok. Sen boşver başkasının bebeklerini kendi dbebeğin iyiyse bakma kimseye
Alyase Dondurmalikahve evet bende zayıfım 42 kg bişeyim. Boyu da 92 cm. Doktora götürmedim ama düşünüyorum gitmeyi