Kızlar azimle
Baya zayıfladım 74 den 53 e indim.İlk gebelikte 62 kg ile doğum yaptım 52 düştüm oğlum 7 aylıkken tam hedefime yakınlaştım kızıma hamile kaldım.İkinci gebelik haZırlıksız olduğu İçin çok depresyona girdim 74 ile doğum yaptım doğum sonrası yedikçe yedim çok kötüydüm boyum 157 resmen obezdim diyetisyene gittim yarım bıraktım ki kilo konusunda çok azimli ve takıntılı bir insanım.Eşim demekki daha zamanın gelmemiş strese girme hazır hissedince başlarsın dedi ben sürekli erteledim en son hadi bakalım diyerek başladım diyete 21 kg verdim 46 olmak istiyorum yuvarlak hatlı bir kadınım göğüs ve kalçam zayıflasam da kalıyor abertlılı değil ama vücudumda orantılı oluyor yüzüm de çökmüyor.Çevremde çok tepki alıyorum ama hedefimi gerçekleştireceğim.Aralıklı oruç yapın kızlar var kalori hesabı yapan program indirin.Hassas tartı alın yediklerinizi tartın ve o programda hesaplayın almanız gereken kaloriyi çok güzel kilo veriyorsunuz.2 öğün yiyin sadece akşam 5 sonrası ağzınıza bir şey sürmeyin bitki çayı kahve vs hariç.