Aselim321 Arkadaşlar 4 ay aşısı gecesi çocuklarınız nasıldı benim bebeğimin ateşi yoktu ama sabaha kadar uyumadı mırıldandı durdu hala da aynı acaba aşıdan mı huzursuzlandı yoksa başka bir şey mi var hiç böyle yapmazdı
DAO Aselim321 Ben 4.ay aşılarına ek 2 tanede menenjit aşısı yaptırdım. Huzursuz değildi ama ateşi oldu ertesi gün geçti
Haydinn Aselim321 bizimde öyle olmuştu tek etkilendiği aşı diyebilirim heralde 15 aylık şuan ben akşam yatmadan önce calpol vermiştim sizde bi çay kaşığı verin bence en azından biraz rahatlatır
F-Duru26 Aselim321 4. Ay aşıları ve rota aşısı yaptırdım gece huzursuzluk oldu sabah da ateşi çıktı az birsey carpol verdim düştü ama 2 gün huzursuzluk sürdü
Melike9321 Aşı huzursuzluk yaptı evet benim kızımda da. Normalde sakin olan kızım sürekli ağladı durdu. Hatta bizim gece ateşimizde çıktı . Ama ertesi güne Allah’a şükür geçti . Huzursuzluk kalmadı. İnşallah sizin bebeğinizde de kalmaz ☺️
Aselim321 @Melike9321 inşallah ya hala aynı ağrı kesici icirdim şimdi inşallah iyi olur bı an önce aşıdan sonra çok iydi gece başladı sizde de öylemi oldu
Melike9321 Aselim321 bizimde gece 3 gibi birde ertesi sabah 10 gibi çıktı ağrı kesici ateş düşürücü şurup verince geçti çok şükür. Sonra da çıkmadı .
Dilruba_1 Haydinn Haydinn tek etkilendiği aşı diyebilirim Ay aşısı 2. Ayda yapılan 3 doz aşının devamı niteliğinde değil mi? 2. Ayda etkilenmemiş miydi peki