Nrn11 Kızlar bebek koyafetlerinin ayları veya ölçüleri doğru mu ya doktor oğlum için kısa gidiyor dedi guatr veya trioidden şüphelendi ve kan testi yapıcaz ama benim aklıma bişey takıldı 6/9 aylık kıyafetler kısa geliyor 9/12 olanlar tam oluyor koşa olan bebeğe 1 yaş koyafetler naısl tam olur? Bu arada 7 aylık olduk 8050 kilo 65.5 boyu yorumlarınızı bekliyorum 🥲
Lenagazel Nrn11 Kızım 15 buçuk aylık, çoğu kıyafeti hala 1 yaş giyiyor, 9-12 ay olan kıyafetlerinin bile tam oldığu oluyor 82 cm 12 kilo ama zayıf duruyor 🤷🏻♀️ Kan verin bi sorun çıkmazsa eğer kilosunu sorun etmeyin
Barlas_mom Nrn11 canım benim oğlumda 2 gün sonra 7 aylık olacak ve 9-12 tam oluyor 12-18 de hafif bol oluyor ben kışlıklarını hep 12-18 aldım. Sadece mont 9-12 aldım kalıbı bol o yüzden bir de şuan giyeceği şeyleri çok kalın olmayan şeyleri 9-12 ay aldım.
Zlm Nrn11 zaten aralarında boy olarak pek bı fark yok benim kızım 17 aylık ben 3 4 has sweatshirt aldım o bile oluyo 15 aylıkken yazın 03 aylık çitcitli badilerini giydirdim geçen yazda giymisti sikmadida 🤷🤷 bebek giyim sektörü çok garip
Nrn11 Lenagazel zaten kan vericez ama bu kıyafetlerini giydirken aklıma takıldı boyu 65 cm se 68 cm olanlar hiç olmuyor mesela kısa geliyor
Barlas_mom Nrn11 Aynı bizim gibi. Bazı bebekler ilk kilo alır sonra boya çeker siz tahlil yaptırın yine de ama çıkmayacaktır eminim
Nrn11 Barlas_mom inşallah ya bende öyle düşünmek istiyorum bu ay güzel kilo almış inşallah önümüzdeki ayda boy atar ya sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değilde işte anne yüreği herşey yolunda gitsin istiyor 🥲🥲
Nrn11 Hellomoto benim takıldığım nokta kıyafetler değil bebeğim minyon gidiyormuş doktor guatır veya tiroidden şüphelendi inşallah öyle bişey yoktur yarın test vermeye gidicez 🥹