Mervedemircetin Kızlar merhaba 10 günlük bebeğim var . Gece iki saatte bir uyandırıp emziriyorım doktorum öyle yapmamı söyledi. Ne zamana kadar bu şekilde devam ediyor merak ediyorum.
Aysegul___ Tugce0707 1 Mervedemircetin Mervedemircetin 1 aylık olunca düzeliyor uyku saati beslenme saati bizde de öyle şuan 2 en fazla 3 saate bir emzirmek lazım
Whatornot Mervedemircetin bizim doktor da 3 saat diyor eğer geceleri uyuyorsa 5 saate kadar çıkabilir bu beslenme süresi. 10-15 gün daha 3 saatte bir besle sonra gündüz yine saatli besle gece bırak kendi uyansın. Kızım 50 günlük biz 1 aydır hep kendi uyansın diye bırakıyoruz mesela gece 5 saat sonunda uyandı beslendi geri uyudu
aylinpala Mervedemircetin ilk 40 gün uyandırdım sonra uyandırmayı bıraktım zaten en fazla 4 saat kesintisiz uyudu genelde 3 saatte bir kendi uyandı oğlum
ElifMinel Mervedemircetin Whatornot Kuzeymomss Mervedemircetin Ya kızlar siz bebeği kendiniz uyandirdigizi yazmissiniz 3 gunluk bebeğim var ilk gece kendim kaldırıp emzirdim sonrasında iki gecedir saat başı kalkıp kendisi emmek istedi. Doymadigini düşünüyordum ama tuvaletinide yapıyor neyi yanlış yapıyorum acaba kendisi uyaniyor
Mervedemircetin Whatornot kırkına kadar öyle yapayım bari bazen 2 buçuk saat oluyor uyanmıyor uyandırana kadar çok çabalıyorum
Mervedemircetin aylinpala teşekkür ederim ben de öyle yapayım bari. Normal de emmiyor silikon uç ile emziriyorım. Korkuyorum almazsa uzun süre geçer de diye