Omrumkrkmz Kızlar günaydın bebeğim 8 aylık kahvaltıda artık zorlanıyorum ne versem de yese diye genel de karışım olarak kahvaltı hazırlıyorum siz ne yapıyosunuz ne veriyorsunuz bebişlerinize 🤦🏽♀️
Elisa34 Omrumkrkmz 8 ay 22 günlüğüz yumurta sarısı labne peynir pekmez arada muz yada keçi sütlü bebe bisgüvi azar azar hepsinde veriyorum ayrı ayrı bende oyle daha değişik tarifler yapmadım
Ikrazumra19 Omrumkrkmz 2 kizima da karisim yapmadim tek tek verdim beyaz peynir verebilirsiniz zeytin tadimi yaptirabilirsiniz ben eline kasar dilimi veriyordum burgu peynirlerden falan
Omrumkrkmz Ikrazumra19 bende bebe bisküvisi keçiboynuzu özü yumurta sarısı avokado muz labne yada lor karışımı yapıp veriyorum bazen ıcıne ceviz de koyuyorum oyle eline tek bisey verdıgımde doymuyormuş gibi gelıyo
Ikrazumra19 Omrumkrkmz ben blw yaptim simdi ikiside 1 yasinda sonra kendisi yiyor yemeklerini cok buyuuk kolaylik oldu
Omrumkrkmz Ikrazumra19 ben korktum blw yapmadım birden yutar cok fazla yer bogazında kalır diye sımdı yeni yeni veriyorum eline dişleri de çıktı biraz daha rahatım oyuzden