Browni Valla kafayı yemek üzereyim. 3 aydır bez takmıyoruz çoğunlukla söylüyor gündüzleri. Bazen sıkıştırıp son anda kaçırıyor. Gelelim geceye son 1 aydır geceleri sık sık kaçırmaya başladı ne yapıcam bilmiyorum kalktım baktım yine kaçırmış komple yatakta çarşaf alez kaymış yorganı batmış. Var mı böyle benim gibi yaşayan. Önceden hiç böyle değildi ne yapmam lazım ne zaman geçer nasıl olur bilen tecrübe eden annelerim yardım edin lütfen
Senibidasanaelikopteryokbuson Browni asırı yorgunluk durumundada olabılır bu usutmede de Yenı bıraktıysa cok normsl aslında Hayatında duzen konusunda degısıklık olmasıysa korku endıse vs yoksa psıkolojık degıldır genelde Gecelerı bı kez de olsa kendınız kaldırın
1234___ Browni akşam uyutmadan bir saat önce hiç bir içecek vermeyin, çişini yaptırın öyle uyutun, ve uyuduktan bir saat sonra tekrar çişe kaldırın 10 günde alışır,
Browni MelisaGoktugMommy hayır kaldırmıyorum kendi kalkıyor normalde 1 kere 4 gibi oda saatide belli , birde kaldırmayın diyorlar hiç öyle bir tutum sergilemedim
Browni Senibidasanaelikopteryokbuson suan hasta üşüttü ama ondan önce devam ediyordu yorgunluktan diyip üstünde durmadım, yatın idrar tahlili vericem doktor enfeksiyon varsa ondanda olabilir dedi bakalım ne olcak
Browni 1234___ emerek uyuyordu bıraktık yatmadan önce kesinlikle çiş yaptırıryorım, kaldırsam emmeden uyumaz peki o nasıl olacak ?