Oykumm_21 Bebitom_3 aynı benim kızım 18 aylık bugün doktora gittik 9500 aşırı hareketli ve benden çok yemek yiyo doktor kilosu az değil dedi saglikli çok şükür neguzel herkes ister yiyip kilo almamayı dedi
1_anne Ccyyln malesef hep bizi suçlarcasına konuşuyorlar. İnsanı sinir etmekten başka yaptıkları bir şey yok. Bu çocuğa yemek vermiyor musunuz ya da ekmeği elinden mi alıyorsunuz demeleri yok mu😬😬
SuPerisiiii Hilalll9595 çok da minyon sayılmayız açıkçası. İkimiz de boy olarak standartın üstündeyiz kilo olarak da gayet iyiyiz hatta eşim biraz kilolu kategorisinde. Ama tabi geçmişimizde çok ciddi yemek yeme sorunsalı var ikimizin de üstelik 😵💫😬
Hilalll9595 SuPerisiiii kızım 22 aylık olacak 11 kilo ben minyonum esimde zayıf uzun boylu esimin iştahı masallah bende ehh işte kiziminda istahi var ama çok aşırı hareketli olduğu için aman aman kilosu yok
Ezlina Benim kızımda öyle 10 aylık 6 kilo yapacak hicbisi yok bütün testleri yaptım temiz bıraktim artık almıyor kilo emekliyor durmuyor hiç yerinde