Senaaaaaaa Merhaba kızlar bebişime kayınbabamın ismini koyacağız yanına 2. Bi isim arıyorum Kamil ismine uyumlu olacak 2. İsim önerilerinizi bekliyorum
birmine 35izmir yağız kamil harika olmuş. Hem okulda ilk isimleriyle seslenirler genelde. Yağız ı kullanır. Bayıldım ben. Kamil başa gelirse insanlar hakaret olarak da kullanabildiği için örneğin kamil Ege kamilsin sen vs dalga konusu olabilir çocuklarda. Bu çok ciddi özgüven sorununa sebebiyet verir. Gerçekten yağız kamil Kamil ismini en güzel tolere eden isim olmuş 👏🏻🥰 Senaaaaaaa
Senaaaaaaa Elisa34 Kayra olabilir belki ama Kamil zaten ağır bi isim Kemal de aynı şekilde o yüzden Kemal olmaz
Senaaaaaaa Monimommm ahahahaha kız can ne güzel bi isim istiyorum yanına hem çocuğa ağır gelmesin hemde büyüdüğü zaman birini beğenmezse diğerini kullanır daha modern bi isim
Monimommm Senaaaaaaa kız kamil in yanına ben bir isim bulamadım ondan can dedim ama fikir olabilir se oğlumun adı Miraç Aras
Senaaaaaaa 35izmir AA evet yağız Kamil de güzel benimde aklımdaki isimler Kamil Aras Kamil yiğit Eymen Kamil
Senaaaaaaa birmine evet bende çok beğendim yağız ismini uyumlu da oluyor bende zaten ilerde öyle bişey olursa kullanabileceği bi ikinci ismi olsun diye istiyorum Kamil ismi biraz fazla ağır farkındayım eşim istiyor babasının ismini koymayı bende gerçekten seviyorum kayınbabamı o yüzden bende koymak istiyorum
Senaaaaaaa MinnakvLiva kayınbabamın ismi eşim istiyor bende seviyorum kayınbabamı çok iyiyiz o yüzden koyuyoruz tabi öyle modern bi isim değil ağır kalıyo biraz o yüzden ikinci isim arıyorum
MinnakvLiva Senaaaaaaa kulağına okutun kimliğe yazdırmayın sizde bende kaynanamın adını kulağına okutmuştum 😂
Zhrdgn Özgür Kamil, Ata kamil, Kamil Ozan, Aras Kamil, Yekta kamil, anıl Kamil, soy ismini bilsek ona göre uydururduk :) bir de kamili göbek adı olarak kullanabilirsiniz kimlikte olmasa ne olur ki