Sumeyyekaratas Arkadaşlar merhaba, 5 aylık kızım yaklaşık 1 haftadır aşırı derecede alt dudağını emiyor hatta bugün mmm sesi çıkararak emiyor acaba nedeni nedir?
dide86 Sumeyyekaratas bizimkide yapıyor 2 aydır bizimkide 5 aylık bişey olamdı dişi kaşınıyo diye yormuştum bide ole olunca susamış oluyonaz olsa meme veriyorum 1 dkda kesiyo
TugceSenelKavak Sumeyyekaratas merhaba kızım 6.5 aylık bende son zamanlarda fark ettim. Dediğiniz gibi mmmm diye ses de çıkarıyor. Ama ben ek gıdaya geçişimize bağlamıştım. Ağzında birşey varmış gibi geveliyor çünkü.
Alitugra17 Sumeyyekaratas benim ki 3 ay 17 günlük üst dudağını emiyor ama farkettim ki uykusu geldiğin de yapıyor. Bir de şimdi parmak emmeye başladı🤐 geçer mi bırakır mı bir şey yapmam gerekir mi bilmiyorum
Maryyy Sumeyyekaratas bizde 5 ayligiz oyle yapinca su veriyorum🤗😒ic gudusel bi cvp benimki bisi istiyo saniyorum toksa su veriyorum😄
Zidi26 Dün kontrolümüz vardı hemen doktorumuza sordum bende cok normal dedi su anda herseyi agzına götürmesi gibi dedi.dişle falan bi alakası yokmus yani sevdikleri için💕