Aselin_annesii Merhaba kızlar. Bebeğimin kalça ultrasonu olması gerekiyormuş bebeğim şuan 1 ay 12 günlük kaç günlükken yapılır ayrıca hangi bölüme gitmemiz gerekiyor kendi çocuk doktorumuza mı gitmemiz lazım? Devlet hastanesinde yaptıracağız bu arada.
pogacayanakk Aselin_annesii ben 2 aylıkken götürdüm kırkından sonra yapılabiliyormuş, çocuk doktoruna götüreceksiniz o sizi yönlendiriyor yönlendirdiği bölümde de sıra almanız lazım. bazı hastaneler yoğunluk sebebiyle ileri bir tarihe de randevu verebiliyor onu da göz önünde bulundurarak gidin derim
Asym33 Aselin_annesii Canım 45 günlükken yaptırdık ayrıca bobreklerinede bakıyor çocuk doktorumuz da kontrolümüz vardı gttgimzde o yonlerdi
Ahsenkus Aselin_annesii evet ben sosyal pediatri bölümüne götürdüm 2 aylıkken radyoloji bölümünden randevu aldım aynı gün baktılar.
Annesizanne Aselin_annesii devlet hastanesinden sıra alıcaksınız kalça testi diye onlar randevu oluşturuyor zaten
Zhdsngz pogacayanakk Birsey soracağım bende bugün gittim Zeynep kamilde çocuk doktoru radyolojiden randevu alın dedi ben mhrs den kontrol ettim öyle bir bölüm yok ama orada vardı acaba orda yüzyuze mi randevu alacaktım
Htc4504 Devlet Hastanesi’nde de bakıyorlar yanlız ileri tarihe randevu veriyorlar 3. 5 dakika sürüyor 2 aylıkken hallettik bizde çocuk doktoru yönlendiriyor.
Mustafam-elifim Aselin_annesii amani gelmiş iki ayını doldurmak üzereyken gidiliyor bize doğumdan sonra sıra alıp verdiler hastaneden devletten ayın 24unde hatta sanırım bu haftaya denk geliyor bebgim1ay20gunluk