Ervammmmm Kızlar dik süpürge almak istiyorum ama dyson v12 falan çok aşırı pahalı. Philips in de yorumları iyi gibi. Kararsız kaldım hem çok para vermek istemiyorum hemde çekimi şarjı falan iyi olan bşy almak istiyorum sizce ne almalıyım kullananlar neyi önerir???
Berentelli Ervammmmm Boschun dik süpürge sarjlısı nı aldım çok güzel cekiyor ben beğendim 2 gün gidiyor sarjı bizde
Helenikom Ervammmmm dyson v12 kullanıyorum çok memnunum belki letgoda satan temiz bir ürün bulursunuz
Mert1020 Ervammmmm 1ay önce Philips aldım çok memnunum bebeğim küçük olduğu içinde hemen elimin altında çok iyi oluyor şarjda 3gün gidiyor bana
Habibetlppp Philipsh kullanıyorum speed pro max iki aydir kullanıyorum inanılmaz memnunum çekimi toz haznesi hemen doluyor resmen ben daha önce ev süpürmemişim evim küçücük kutu gibi şarjını fulluyorum detaylı süpürünce bitiyor yanı benim için tek sıkıntısı şarjı bana gene yetiyor evim büyük olsa sanırım yetmez yada ben. Çok kullanıyorum sürekli elimin altında ama Kesinlikle al
Ervammmmm Habibetlppp peki bir arkadaşım şey demişti uzun solukta bataryası bitebiliyor dyson dışındakilerin örneğin bir iki yıl sonunda. Dyson daha sağlıklı diye sizin çevrenizde uzun süre Philips kullanan varmı siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Habibetlppp Ervammmmm üst komşum kullanıyor bende baya baya önce aldı hep der aklım dysondaydi ama iyi bunu almışım der hiç sıkıntı yaşamadı bende o memnun olduğu icin aldım suanlik çok iyi
Ada-22 Habibetlppp ya benim de süpürgem bozuldu bende almayı düşünüyorum da tek dik süpürge yeter dimi illa kablolu da olması gerekmiyor
isimsizanne1 Dyson v10 aldım ve diğer markalardan aşırı güzel diyebileceğim bi güzellikte değil hiç boşuna para vermeyin inanın Arzumun 500₺ lik dik süpürgesinden bir farkı yok bence öyle elektrikli dik süpürge alın hem uygun hem gayet gayet güzel temizliyor
Cansubildk Eğer ömürlük ve çekiç gücü çok iyi olan bir makine istiyorsan Dyson almanı tavsiye ederim. Bir kere ver o parayı senelerce kullan. Evinde 3 kedisi olan biri olarak söylüyorum
Begummm95 Dyson v10 kullanıyorum , keşke daha önce alaaymışım dedim , eşim almayalım çok pahalı diyordu o bile iyiki almışız diyor, efsane bir rahatlık , temizlikçi çağırmıyorum artık evime süpürüveriyorum banyoları yapıyorum bitti
Arensmom_ Ervammmmm bende ikisi arasında çok kaldım sonunda philips aldım mop özelliği olmasından dolayı. Ama sadece süpürge tercihim olsaydı kesinlikle dyson alırdım
Ervammmmm Arensmom_ merhaba bende onu gördüm nasıl peki memnun musunuz? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve kullanışlı mı ikisi bir arada nasıl oluyor?
Arensmom_ Ervammmmm yani daha yeni aldığım için şuan çok net yorum yapamıyorum ama aldıgım gibi denedim silme işlemi başarılı sadece dip köşeleri almıyor başlıktan dolayı oda benim için sorun değil. Çocuk olunca malum her dakika bişey dökülüyor ve özellikle denemek için kusmuk lekesini silmemiştim parkeden tek geçişle sildi lekeyi. Süpürme işlemide bence gayet başarılı bana %50 şarjla geldi 2-3 gün kullandım ama ara ara tabi detaylı temizlik yapmadım. Şarj meselesi bence hızlı bitiyor ama günlük temizlik için normal olduğunu düşünüyorum onunda. Sil süpür şarj et. Mop parkelerimde leke bırakmadı anında kuruyor bu arada
Mlkalya Ervammmmm dyson v8 aldım çok memnunum halı dövücü başlığı koltuk başlığı zemin başlığı ayrı ve hepsi aşırı güzel kesinlikle tavsiye ederim v12 ye göre falan da uygun