milenka Arkadaşlar kızım 14 aylık. Baby turco bez kullanıyorum doğduğundan beri.İslak mendilde aynı Fakat bu ara pişik oluyor geçeceğine iyice yayılıyor. Şimdi canı da yanmaya başladı. Bu konuda bir fikriniz var mı?tabi son çare doktora gideceğim artık.
Miran1306 milenka hamazing ve fito iyi gelmişti benimkine isterseniz bir doktora yazdırın acaba yediklerinden falan mı pişik oldu
manicurist milenka yediği birşey dokunuyor olabilir takip edin ben mesela kızıma 6 aylıkken kivi verdim hiç birşey olmamıştı şuan 1.5 yasinda 18 aylık. Kivi verdim pişik oldu sütte yapıyor mesela bebegimi pişik varsa travazol kullanın 3 gün sadece her altını açtığınızda pişik kremi yerine onu sürün o hemen geçiriyor 3 günden fazla kullanmayın
atanamayangil milenka yediği bi şey dokunmuş olabilir. Ben Penaten baby kullanıyorum bi kere sürmem de etki ediyor
Yasemin38 milenka bir doktora göster istersen canım mantara çevirmiş olmasın. Hamazinc sudokrem tüpteki yeşil krem kantoron yağı iyi gelebilir Her bez değişiminde altını yıkayıp kurula ve bir süre açık bırak altını
Derinnlina milenka her bez değiştirmede Bepanthol krem sür altını 5. 10 dk açık bırak kendisi geçer inşallah
2YildizAnnesi milenka yediklerinden gelebilir, farkli birsey mi veriyorsunuz bu aralar? Mevsimi basliyor diye belki mandalina fln?
milenka Travazol ile madacasol kremi gunde 4 kez karistirip 5 gum surelim.Gecmis olsun Doktoruda bunu yazdı . teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin
Purplepink milenka hametan mavi kesinlikle çok iyi ben her pişik olduğunda onu kullanıyorum çok iyi geliyor👌