Atahaninannesipnr Kızlar merhaba bebeğim bugün tam 5 aylık bugün bi Baktım dişi patlamış:) ama 6 aydan önce diş çıkması iyi değil diolar ilerde sağlıksız olurmus dişleri doğrumu
35lavanta Atahaninannesipnr Hiiiçte öyle bişey yok görümcem 4 aylık çıkarmış inci gibi vallaha dişleri yeğenimde 5 aylık çıkardı gayette herley yolunda şuan 2.5 yaşında.. Ben bu tarz sözleri şehir efsanesi buluyorum ya h bir doktor yazısı okumadım iyi değildir diye 🤔🤔
Baakpnr- Atahaninannesipnr 5. Ayda başladı cıkarmay 10 aylık 7 tane dişi var 😂 yapcak bısı yok çıkana cıkma diyemiyoruz ki 😂
manicurist Atahaninannesipnr benim kızımda 5 aylıktı çıkarttı o dışımız geri kaçtı sonra 😂 şuan 1.5 yaşında alt üst dişlerimiz çoktan çıktı
joyfulmom Atahaninannesipnr Bir anda mi patladı yani oncesinde dış etinde hiçbir kızarıklık kabarma var mıydı yada başka belirti? Bizde beş buçuk aylığız ne zaman çıkacak diye bekliyorum 🙈🥰
Atahaninannesipnr joyfulmom valla cikicani düşünmediğim için hiç bakmadim ama salyası çok vardı bugün bi Baktım elime bisey geldi diş:)
Atahaninannesipnr Teşekkür ederim sanırım çok kasinio karanfil ve zeytinyağı iyi gelir die okudum ama zararı olurmu yapsam mi