Sinemkaraaaaa Arkadaşlar bebeğim daha 6 günlük başta gayet güzel geliyordu bugün sütüm azaldı daha çok küçük emzirmek istiyorum ne yapayım çok üzüldüm
Nazlican Sinemkaraaaaa Naturpy milk tea deneyin derim, hurma, bol yeşillik ve su. Ve kafaya takmamak, bol bol emzirmek ya da düzenli sağmak🌸
SdB12- Sinemkaraaaaa bol su bol bol su . Dereotu,ve aktardan milk tea markalı bitki çayı kullandım çok çok iyi geldi,ama tabi bol su en güzel destekçisi sütün,ve sık sık sağdım kanallarım açılsın diye,bunlar benim uyguladıklarım tabi her anne farklıdır😘
GKM Sinemkaraaaaa sık sık emzirin ve günde 4litre su için. Benim kızım yoğun bakımda kalmıştı benimde ilk zaman sütüm gelmedi daha sonra yoğun bakım hemşiresi bana bebek çıkınca sık sık emzir ve 4 litre iç demişti günde bende dediklerini yaptım ve kızım15 aylık hala emiyor. Dayanabildiğiniz kadar sıcak suda duş alın masaj yapın göğüslernize pes etmeyin gelecek sadece sabır. Sudan ve sık sık emzirmeden başkası yalan ben bunu çok doktora sordum.
Sinemkaraaaaa Nazlican humana emzirme çayı ceviz incir tahin pekmez tahin helvası aklıma ne geliyorsa yedim 🥺🥺🥺 yarın malt içeceğini deneyeceğim
demet2375 Sinemkaraaaaa kendini oncelikle sıcak tut patik giy yelek giy ve et bulgur pilavı ve kaysi hoşafı ye sonra çay iç sıcak sıcak yaninda biti varsa bı saat uyu yediklerin üstünden gireceksin bol bol sut olacak bunları ilk ayında annem yanımdayken yapti
Annesiballisiii Sinemkaraaaaa ama sagimla bebeğin emdiği bir olmaz ki kuzum günde 5-6 adet çisli bez alıyorsan 2-3 defa kaka yapıyorsa. Huysuz huzursuz değilse emzirdikten hemen sonra tekrar aranmıyor ve ağlamıyorsa bebeğin doyuyordur bence
Sinemkaraaaaa Annesiballisiii dediklerinizi kontrol ettim doyuyor gibi ama sağdıktan sonra ilk 3 güne göre daha az çıkınca korktum açıkçası gittikçe çoğalması gerekmiyormu