kirmizibalikgolde Arkadaşlar doğalgaz yardımı için e-devlet’ten başvuru yapmıştık çıkmış. 3 ay yatacakmış sanırım acaba bunlar hangi aylarda yatırılıyor? bilen var mı şu an yatarsa çok anlamsız olur çünkü
Annesiballisiii kirmizibalikgolde 144 çağrı merkezini arayarak öğrenebilirsiniz en iyi ve kesin bilgiyi onlar verir
kirmizibalikgolde Asyameva29 valla pek Bi şartı yok galiba ev üzerimize değil tek eski Bi arabamız var . E devletten eşim başvuru yapmış çıktı
marscicegi kirmizibalikgolde valla ben tek seferliktir diye şansımı Aralık ocak gibi deneyeceğim, 3 ayliksa eğer öbür ay bende başvurayim bari
kirmizibalikgolde marscicegi ama şöyle bisey var basvurdugun ay başlamıyor ki ödeme. Belli değilmiş işte. Kış ayına denk gelir inşallah. Bide başvuru süresi bitmesin dikkat edin
Minnakelifim kirmizibalikgolde e devlete ne yazdınız yardım için bende başvurmak istiyorum. Bi başvuru yaptım ama dogalgwz yardimimi o bilmiyorum. Elektrik su dolgalgaz İnternet aboneliklerini falan yazıyorsun o başvuru mu acaba
kirmizibalikgolde Minnakelifim evet evet o biz dogalgazi seçtik. Bence en önemlisi o suan malum kış geluyor
Ceyda3409 kirmizibalikgolde kiracıyım ben abonelik ev sahibinin üzerine olur mu aceba kızlar bende başvuru yapmaya çalıştım ama doğalgaz seçeceği yoktu ve aboneyle ilgili bişeyler yazıyordu
kirmizibalikgolde Bizde doğalgaz seçeneği vardı ve doğalgazın sizin üzerine olması gerek sanırım öyle biliyorum