Babyuraz Bebeğim 5 aylık 7. Ayında calısmaya baslayacağım sütüm sağcak kadar yok bebeğe yetecek kadar cıkıyo nasıl yapıcam çok endişeliyim 7. Ayda kaç öğün anne sütü alması gerekiyor sizler nasıl yaptınız lütfen yardım
Seda2013 Babyuraz bu kadar endişe etme süt artıran şeyler ye çabala baktın olmuyor yettiği kadar sütünü alır yetmediği yerde mama takviye edilir. Hiç ememeyen bebekler var mesela onlar napsın
Asyaveannesi04 Babyuraz şimdiden süt biriktirmeye çalışın bence ben 4.5 aylıkken başladım işe 1 ay öncesinden buzluğa atmaya başladım şimdi 9 ay 8 günlük olduk 2 kez anne sütü ve ek gıda alıyor
Rahimeee Babyuraz aksatmandan ¾ saatte bir düzenli olarak sağım yapın ben 4 aylıkken başlamıştım çalışmaya ve sağım yaparak stokladım sütümü hep ve 21 aylığa kadar anne sütü ile beslendi kızım ek gıda haricinde
Rahimeee Babyuraz bol bol su iç ve sık sık sağım yapmaya başla bence ki vücudun daha fazla süt üretsin
Babyuraz Seda2013 sütüm yetiyorken anne sütü kadar faydalı olmayn bişi için endişelenmem normal hiç olmayan mecbur veriyor varken neden mahrum olsun
Babyuraz Asyaveannesi04 şimdiden biriktirsem diyorumda bebeğime yetecek kadar anca oluyor zaten benim 😣