Kizim16 Her kucagimda oldugunda surekli öptüğümü farkettim bu durumu istemiyorum mikrop kapar diyevama dayanamiyorum 🤷♀️ benim gibi olan var mi 😁
Nereleregidem Kizim16 ben tutuyorum kendimi yanagimi degdiriyorum. Dün babası öptü sivilce çıkmış hemen 😤 dilimde tüy bitti
sarmaliklahana Kizim16 Bende öpüyorum valla. Ellerini yangını alnını cok cok öpüyorum 😇 13 aylık kızım suan tabii de en bastan beri öpüyorum ilk zamanlar ellerini ayagını bacahını öpüyordum sonra yanak alnı bolca öpüyorum 🤭
Toprakmelissa Kizim16 peygamber efendimiz çocuğunuzu çok öpün öptükçe cennetteki yeriniz artar demiş bende çok öpüyorum dayanamıyorum 🥰
MiraySahin Öpün tabii bol bol, hem siz onu öpünce emziriyorsaniz sütünüz de artar ve allah korusun cocuk hastalandığında da sizin vücudunuz ona göre antikor üretip sütten verir çocuğunuza
Tazeanne0650 Kizim16 bağrımı kesip içine sokcam sanki öpmekten alamıyorum ikizlerimi 😍 bundan daha doğal ne olabilir o kadar alıştılar ki ben öptükçe gülüyorlar🥹🥹🥹
Birberenannesi Kizim16 3 aylık bebeğim valla şapur şupur öpüyorum ben de eşim de. Başkasına tabi ki dokundurmuyorum ama biz anne babasıyım bizden bişey olmaz Allahın izniyle