Momofleos Merhaba arkadaşlar 3 ay 14 günlük bi oğlum var ne zaman destekli oturmaya başlatabilirim? Kafasını kaldırmaya başladı kucağıma yatar pozisyonda yatırdığımda kendini kaldırıyor sanki oturmak ister gibi. Birkaç kere kucağımda oturma pozisyonu denedim mutlu oldu rahattı. Daha erken mi destekli oturtmak 2 hafta sonra tam 4 aylık olacak.
Angelss12 Momofleos biz 3 buçuk aylıkken kısa kısa başlamıştık şimdi kızım beş aylık pusetindeyken kendi resmen oturur pozisyona geçiyor öne atıyor kendini yatmak istemiyor artık
Momofleos Seda2013 o zaman 15 gün daha mı bekliyim tam 4 ay dolsun diye. Gerçi doktor kontrolümüz var o zaten söyler de ben biraz sabırsızlandım 😊
Seda2013 Momofleos kendini belli eder zaten demişti doktorumuz bize kızımda sürekli oturmak istiyordu
Momofleos Seda2013 evet kucağımda sürekli kafasını kaldırıyor yatar pozisyonda durmak istemiyorum benim oğlumda
Momofleos Angelss12 oy maşallah 🧿 oğlumda sanki bir tık çabalara giriyor kafayı kaldırıyor oturtunca mutlu oluyor
Merveuraz Böyle şeyler bebekten bebeğe değişiyor gerçekten ama siz anlayabiliyorsunuz onu.bebeğin hareketinden,bebeğin kendini yana atıp yatmak istemesinden falan.iyi gözlemlemek gerekiyor kısa süreli alıştırmalar iyi oluyor