hdemir86 HappyKids Bahçelievler Medipol Hastanesi Hamdi Murat Yıldırım doktorumuz. Sgk anlaşmalı 265 lira. Çok memnunuz. 🙏
Aylin_07 İstanbul Anadolu yakası camlica erdem hastanesi dr özlem Cantürk Yine camlica medipol hastanesi dr murat cömert bey ikisi de harika dr ler
muqem-91021 İstanbul anadolu yakası hatta gebze diye geçen anadolu sağlık john hopkins hastanesinde ebru hanıma gittim ama çok ukala olduğu için bıraktım sonra aynı hastane de kemal bey var tam bir facia ek gıdaya erken başlatmak istedi hiç sebep yokken meyve suyuyla başla dedi..onu da bıraktım..gitmeyin valla ztn fiyatları uçmuş iyice..
MinikMucizem38 Bize daha yakın olduğu için Uşak Bilim Tıp Merkezi Aziz Hoş’a götürüyorum muayene 180 TL süper Bi doktor
arastiranne Hatay/İskenderun Palmiye Hastanesi Canan hanım, Gelişim hastanesi Faruk bey. İletişimde olduğum 2 ayrı doktor vardı. Muayene ücreti 2 ay önce 290 Tl idi. Bundan sonrası için Devlet hastanesini tercih edeceğim.
Mthn21 HappyKids Amerikan hastanesi Prof Dr Sinan Mahir kayıran 17 yıldır aynı dr 3 çocuğu mum dr iyi ki var çok çok çoookkk memnunum 🙏🙏
DunyamMavi HappyKids Van özel klinik can Ebiri. Memnun sayılırım daha iyisi yok diyor ekse ama %100 memnun değilim. Şehrin en iyilerinden diyim. Çevremdeki herkes ona gidiyor.
Alindoga0705 İstanbul maltepede bulunan onkoloji hastanesi (hastanenin adi oyle ) gulsen gokce cocuk doktorumuz muhtesem gece 2-3-4 fark etmez aradigimda hemen acan bir doktor kizim premature asiri ilgili bir doktor ailemizinde doktoru ayni zamanda normalde muaynesi sgk 300 ama bizim saglik sigortamiz var 15 tl verip cikiyorum
Babynurse İstanbul Koşuyolu sağlık Ahmet İncioğlu ana gidiyoruz gayet ilgili ilaç kullanmayı çok sevmeyen, gerek duymadıkça muayeneye çağırmayıp telefondan reçete veren çok bilgili ve ilgili bi doktor kesinlikle tavsiye ederim 🌼
Fatmavurucu0 HappyKids Ankara Lokman Hekim Akay Hastanesi’ne gittim Doç. Dr. Demet Kokonalı hocamla gebelik ve doğum sürecimi tamamladık doğum paketi aldım ve 8160 tl ödedim tabi bu fiyatı 2021 de ödedim şuan ne kadar ücretler bir fikrim yok hastaneden de doktorumdan da aşırı derecede memnunum tekrar doğum yapacak olursam yine aynı hastane ve aynı doktoru tercih ederim ❤️
Sevgikuzey ( Antalya )Medstar hastanesi topcular Mustafa Sağlam. 2. Dogumum ilk dogumumda Mujde şekeroğlunu tercih etmiştim keske onda da Mustafa beyi seçseydim dedim.
Selinnnnn1 HappyKids hem özel hem devlet diyim ben Şöyle kontrollerimi ümraniye fera business eva klinik yasemin çakar kement te yaptırmıştım ve cok guzel ilgili işinde çok cok iyi bir doktor ne derse inanırım o derece güveniyorum kendisine numarasını verir arar konuşur mesah atabilirsiniz mesaha bakar önemli birşey yoksa sonra dönüş yapar ama önemliyse ya mesaj atar çoğunlukla arar işinin ehli bir doktor Doğumumu ise ümraniye devlet hastanesinde yaptım bebegimin hareketleri azalmıştı bir buçuk gün bekledik sezaryan oldum memnunmuyum evet cok memnunum doktorları hemsireler ebeler hepsi cok ilgililer hele dogumdaki doktorum hemsireler çok iyilerdi Allah razı olsun hepsinden
Eylem2535mehmet HappyKids istanbul da malsak acıbadem hastanesine götürüyorum Çiğdem yavrucu 1000 tl ücreti ama özel sağlık sigortası var 150 tl ödüyoruz
Sultanbulut HappyKids Hatay iskenderun dayiz özel palmiye hastanesine gidiyoduk ama artik onlarda devlet gibi oldu cok kalabalik cok bekletiyolar ilgide azaldigi icin baska bir doktora ozel muayene yerine gidiyoruz cok memnunum daha ilgili bilgili muayene ucreti 400 tl instagramda annesutu doktoru var ona gidiyoruz Yasemen Canöz Karaca cok memnunum instagramdan da cok guzel bilgiler veriyo takip ederseniz mutlaka isinize yarayacak bise cikacaktir.🌸