Kızlar,
Kızım 24 aylık. Oyuncak bebeğinin lazımlığı var su içince çiş yapıyor falan heveslendi. Hiç zorlamadan her gün lazımlığa oturdu ama hiç yapmadan kalktı. Gün içinde kendi isteğiyle eşofmanı çıkarıp lazımlığı gösterdi pırt dedi. 1 haftadır her gün bu şekildeyiz ama hiç lazımlığa yapmamıştı. Bu arada yaklaşık 1-2 aydır sabahları bezi kuru uyanıyor, tuvaletini saklanarak yapıyor, bezini değiştirirken yüzünü kapatıp ağlıyordu. Sinyalleri vardı ama zorlamadım tamamen kendi isteğiyle oturdu lazımlığa. Bugün yine aynı şeyi yaptı. Sabah uyandığında yine bezi kuruydu biraz bekledim o yüzden yaptığında temizledik yeni bez taktık. Yaklaşık 3 saat sonra bebeğini oturtup kendi lazımlığını gösterdi hatta bezinin cırtlarını dahi kendi açıp oturdu. Saniyeler sonra çiş yaptı. Temizledik, alkış yaptık kendi de çok sevindi. Bezini bağlamadım alıştırma külodu giydirdim o da çok hoşuna gitti. Ara ara sordum var mı pırt diye. Yok dedi. Az önce altına büyük tuvaletini yaptı. Korkmuştu biraz. Aa bişey olmaz annecim aferin sana bezini kullanmadın gel yıkayalım dedim. Hatta bebeğini de yıkadık falan. Ama bu süreç hakkında nasıl devam etmeliyim bilmiyorum. Uzun yazdım ama durumu iyice görün istedim. Nasıl gitmeliyiz yardımcı olur musunuz? Sevgiler 🤗